luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul şef al Direcției de Crimă Organizată, trimis în judecată pentru luare de mită

  de - | 6 iulie 2016, 8:22 AM | Naţional

  0

  Constantin Bolboşanu, la data faptelor şef serviciu în cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DCCO) din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a fost trimis în judecată de procurorii DNA în stare de arest preventiv pentru două infracţiuni de luare de mită, scrie Agerpres.

  Potrivit unui comunicat de presă al DNA, Bolboşanu este acuzat că, în cursul anului 2007, în calitate de ofiţer de poliţie, şef serviciu la structura respectivă, a primit printr-un intermediar, de la un om de afaceri, cu titlu de mită, suma de 80.000 lei, pentru a-i asigura acestuia din urmă protecţie din partea organelor de cercetare penală.

  Totodată, banii au fost primiţi şi pentru a se dispune soluţii favorabile în dosarele penale în care era cercetat omul de afaceri.

  Procurorii spun că o parte din această sumă de bani a fost folosită de persoana intermediară pentru a achita mai multe lucrări de construcţii la un imobil ce aparţinea inculpatului.

  (sursa text + foto: Agerpres.ro)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.