Fostul rege al lucrărilor publice din Arad, Georgică Cornu – victorie împotriva procurorilor. Două dintre dosarele sale – clasate!

  de Special Arad | 5 noiembrie 2018, 8:42 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Omul de afaceri Georgică Cornu, președintele CCIA Timis, a anunțat că a obținut prima mare victorie în lupta cu procurorii DIICOT și cu toți cei care au făcut denunțuri la comandă pentru a-l vedea în spatele gratiilor.

  „Astăzi (2 noiembrie – nota red.) au fost clasate două dosare pentru care am fost încătușat, ținut în arest, care mi-au distrus sănătatea, afacerile și viața personală și pentru care mă lupt, de 6 ani, prin tribunale. O incredibilă nedreptate făcuta mie de justiția română”, a fost anunțul laconic postat de Georgica Cornu pe pagina sa de Facebook.

  Este vorba despre infracțiuni de spălare de bani și evaziune fiscală, după cum a precizat, într-un text preluat de presa națională, și iubita milionarului banățean, Marina Almășan.

  Dosarele au fost clasate, cu precizarea că faptele (evaziune fiscală și spălare de bani – n.a.) nu există. 

  Sursa: www.impactpress.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.