sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul director al Piețe SA din Timișoara, reținut pentru 24 de ore sub acuzația de șantaj. Acesta ar fi încercat să fugă din țară

  de - | 25 februarie 2021, 8:31 AM | Regional

  0

  Fostul liberal a fost oprit de poliţişti şi adus la Timişoara, pe numele său fiind deschis un dosar de şantaj şi ameninţare, în urma plângerii făcute de jurnaliştii Dragoş Boţa (Pressalert.ro) şi Iulia Boţa (Debanat.ro). La două zile după ce a fost demis din funcţia de director general al Pieţe SA din Timişoara, Ionuţ Nasleu a dorit să plece din ţară, se spune că în America, acolo unde deţine un apartament.

  Nasleu urma să se îmbarce într-o cursă de Istanbul, marţi, pe Aeroportul Otopeni. Fostul liberal a fost oprit de poliţişti şi adus la Timişoara, pe numele său fiind deschis un dosar de şantaj şi ameninţare, în urma plângerii făcute de jurnaliştii Dragoş Boţa (Pressalert.ro) şi Iulia Boţa (Debanat.ro).

  ,,Da. I-am făcut plângere penală lui Ioan Nasleu pentru şantaj şi ameninţare. După ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi în spaţiul public, ne-a dat în judecată şi a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul următor – şantajul. Când i-am cerut un punct de vedere, răspunsul a fost un mesaj de ameninţare pentru amândoi. Ni s-a transmis că dacă publicaţiile noastre, Pressalert.ro şi Debanat.ro, vor continua să scrie despre ce face va face publică o pretinsă înregistrare compromiţătoare. Cum nu exisă nimic de acest fel şi pentru că amândoi nu putem accepta ca viaţa noastră şi activitatea profesională să fie negociată, am decis să facem ce este firesc şi normal – să sesizăm autorităţile statului”, au transmis Iulia şi Dragoş Boţa

  “Văzând că actul de sesizare îndeplineşte condiţiile prevăzute de lege şi că nu există vreunul dintre cazurile care împiedica punerea în mişcare sau exercitarea acţiunii penale, în data de 19.02.2021 s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârşirea infractiunilor de ameninţare şi santaj”, se menţionează într-o ordonanta de efectuare a percheziţiei corporale emisă de comisarul sef Silviu Sarbu, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Timis.

  Un echipaj de poliţie din Bucureşti l-a adus până la Sibiu, de unde a fost preluat de poliţiştii timişoreni.

  Conform pressalert acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de șantaj.

  Citeste mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.