joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Fostul director al Apelor Române Banat, trimis în judecată pentru achiziții „cu dedicație”

  de - | 29 septembrie 2021, 8:13 PM | Regional

  0

  Direcția Națională Anticorupție (DNA) a anunțat că Ervin Luci, la data faptei director al Administrației Bazinale de Apă (ABA) Banat, în prezent director adjunct în aceeași instituție, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu. Acesta este acuzat că a făcut mai multe achiziții directe, fără licitație, prin divizarea unui contract în mai multe părți cu valori suficient de mici pentru ca licitația să nu mai fie necesară.

  Alături de acesta, în același dosar au mai fost trimiși în judecată, pentru complicitate, Maria Aurica Gal (la data faptei director economic), Vasile Sîrbu (consilier juridic), Gabriela Olivia Mangu (angajat al Biroului Achiziții din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor) și Simona-Elena Vrășmaș (economist în cadrul Biroului Achiziții SGA Timiș).

  Citeste mai mult pe www.pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.