Fostul arbitru arădean, Victor Ciurescu, a decedat

  de Andreea Daniela B. | 21 ianuarie 2022, 10:38 PM | Știri Arad | Topic special

  3

  Lumea fotbalului arădean este în doliu. Victor Ciurescu s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Acesta a fost arbistru ani la rând și a reușit să ajungă în inimile oamenilor în special datorită caracterului. Din nefericire, viața a fost cruntă, iar acesta se confrunta în ultima perioadă cu o boală incutabilă, fiind internat în spital de mai multe zile.

  Astăzi, colegii lui, prietenii și familia își iau rămas bun de la el, cu toții fiind extrem de afectați de vestea pe care au primit-o în urmă cu doar câteva ore.

  Avea 60 de ani.

  Omul OK a plecat! A plecat la prietenul său drag, Miki. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Victor Ciurescu!”, scriu apropiații pe Facebook.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.