Fosta fabrică de spirt și drojdie se „descompune” din cauza vântului puternic

  de Special Arad | 24 februarie 2020, 5:26 PM | Știri Arad

  1

  Avem un nou „inamic” pe străzile Aradului, o forță a naturii, și nu, (deocamdată) nu e coronavirusul. Rafalele de vânt reprezintă un pericol extrem de mare mai ales pentru trecători, având în vedere că majoritatea clădirilor din oraș se află într-o stare avansată de degradare. Nici învelitoarele de tablă de pe acoperișurile blocurilor sau ale clădirilor vechi nu ne inspiră prea multă încredere.

  Echipajul de intervenție la înălțime a Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit astăzi timp de mai multe ore pentru îndepărtarea unor elemente de construcție și învelitoare din tablă la clădirea fostei fabrici de spirt și drojdie.

  Intervenția a fost dificilă datorită vântului puternic și imposibilității de intervenție din nacelă.

  Citește și:

  •  Vântul puternic a smuls bucăți de tencuială de pe o clădire din zona Podgoria. Jandarmii au securizat perimetrul

  • Bombă cu ceas la Pecica. Viețile localnicilor sunt puse în pericol de acoperișul fostei mori, iar autoritățile sunt „legate de mâini”| Foto-Video

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.