vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fosta fabrică de spirt și drojdie se „descompune” din cauza vântului puternic

  de Special Arad | 24 februarie 2020, 5:26 PM | Știri Arad

  1

  Avem un nou „inamic” pe străzile Aradului, o forță a naturii, și nu, (deocamdată) nu e coronavirusul. Rafalele de vânt reprezintă un pericol extrem de mare mai ales pentru trecători, având în vedere că majoritatea clădirilor din oraș se află într-o stare avansată de degradare. Nici învelitoarele de tablă de pe acoperișurile blocurilor sau ale clădirilor vechi nu ne inspiră prea multă încredere.

  Echipajul de intervenție la înălțime a Detașamentului de Pompieri Arad a intervenit astăzi timp de mai multe ore pentru îndepărtarea unor elemente de construcție și învelitoare din tablă la clădirea fostei fabrici de spirt și drojdie.

  Intervenția a fost dificilă datorită vântului puternic și imposibilității de intervenție din nacelă.

  Citește și:

  •  Vântul puternic a smuls bucăți de tencuială de pe o clădire din zona Podgoria. Jandarmii au securizat perimetrul

  • Bombă cu ceas la Pecica. Viețile localnicilor sunt puse în pericol de acoperișul fostei mori, iar autoritățile sunt „legate de mâini”| Foto-Video

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.