ExclusivFost viceprimar, acum consilier local – prins la braconaj împreună cu fiul său!

  de Alin Olteanu | 10 august 2018, 10:11 AM | Știri Arad | Topic special

  4

  În condițiile în care întreaga țară „urlă” cu privire la pesta porcină, ia ghiciți ce le place unora să facă! Nu vă mai lăsam mult să vă gândiți pentru că oricum am divulgat secretul în titlu și vă spunem că le place să meargă la vânătoare. Și nu orice fel de vânătoare! Una la mistreți și ilegală!

  Așadar, fostul viceprimar al comunei Cărand, Nicolae Bornea (consilier local în acest mandat 2016-2020), și-a luat fiul și s-au dus pe un fond de vânătoare de la Archiș, acolo unde în timp ce stăteau și așteptau să pice mistreții se și gândeau la ce salam de vânat o să iasă, au fost prinși de oamenii legii. Ca să fie sigur de reușită, fostul viceprimar i-a dat fiului său o carabină, „uitând” că acesta nu este deținător de arme.

  Doar că, cum spuneam, înainte să apară mistreții, au venit polițiștii și i-au prins în „exercițiul funcțiunii”! Astfel că, de atunci, de vinerea trecută, ambii domni Bornea au dosare penale făcute de ofițerii de la „Arme și muniții”: tatăl – pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor; fiul – pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor! Bineînțeles că armele și muniția au fost ridicate de polițiști și că procesul își urmează calea legală.

  De ce vă dezvăluim ce s-a întâmplat abia acum? Pentru că acum am aflat de la un cetățean din zonă care ne întreba mirat: „Nu v-au spus cei de la Poliție nimic?”. După cum se vede… nu ne-au spus. De ce? Nu știm, mai ales că era o chestiune de lăudat, că poliția își face treaba, nu de ascuns!

  Foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Muie PSD și toți ăialalți

   Neam de-a lu ‘curva’. Oameni de nimik.
   Sa ii vezi cum circula fără permise de conducere, pe mașini și utilaje, de ani de zile, uneori și beti
   Și dacă unu mai sărac nu are asigurarea făcută la mașină, jap 3 dosare penale inventate.
   Acu ceva timp, tot așa, permisul reținut la ăla micu pt alcool, și militia era oarbă, și mută.
   Și câte și mai câte.
   Ce sa faci, asta e Romania.

   --2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.