duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Fost primar din Mehedinți, prins la furat de ciocolată

  de - | 5 februarie 2024, 6:32 PM | Naţional

  0

  Ion Cioară, fost primar al comunei Tâmna (Mehedinți), s-a ales cu dosar penal, pentru că angajații unui magazin l-au prins furând două ciocolate. Ei au declarat că-l urmăreau de mai mult timp, întrucât acesta ar mai fi furat și cu alte ocazii napolitane sau lame de ras.

  Conform Poliției Mehedinți, incidentul a avut loc pe data de 26 ianuarie 2024.

  „La ora 12:50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, au declarat reprezentanții IPJ Mehedinți.

  Fostul primar a catalogat incidentul ca fiind unul minor. „E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar“, le-a spus Ion Cioară ziariștilor din presa locală.

  În perioada în care a fost primar al comunei Tâmna, Ion Cioară a fost implicat în mai multe scandaluri. În 2011, de exemplu, a dispus renovarea unui monument din centrul comunei, închinat soldaților care au căzut la Răscoala din 1907, și a înlocuit placa memorială pe care erau trecute numele eroilor și a pus alta cu numele său și a consilierilor de la acea vreme.

  Totodată, Ion Cioară a fost depistat de Agenția Națională de Integritate (ANI) în conflict de interese pentru că, în calitate de primar, a semnat o dispoziție prin care fiul său este numit în funcția de referent debutant în cadrul Serviciul pentru situații de urgență din cadrul Primăriei comunei Tâmna.

  sursa: Adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.