O cisternă plină cu ciocolată s-a răsturnat pe autostradă! Valuri de ciocolată s-au revărsat pe șosea (Foto)

  de Special Arad | 9 May 2018, 2:05 PM | Internaţional

  0

  S-a întâmplat în această dimineață pe autostrada A2 din Polonia. Fotografia a fost postată de Iulian pe grupul de facebook „Șoferi Profesioniști”. Așa cum se vede în fotografii, ciocolata s-a revărsat peste tot.

  Nu știm nici cauzele care au dus la acest accident inedit și nu știm nici starea șoferului, dar nici naționalitatea lui. Ne-a atras atenția tocmai valul de ciocolată care a acoperit aproape în totalitate drumul, val care îl poate include în seria „celor mai dulci accidente”.

  Evident, autostrada a fost blocată atât pe un sens cât și pe celălalt.

  „Şoferul a adormit la volan şi a fost scos din cabină cu o mână ruptă şi răni superficiale la cap.Pentru a debloca circulaţia urmează o opraţiune complexă de câteva ore. După ce va fi strânsă ciocolata, pompierii vor spăla asfaltul şi vor facilita sosirea unei macarale care să ridice cisterna”, scrie observator.tv.

  ciocolata 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.