Fost căpitan al Stelei, reținut după un meci în liga a doua! Se bănuiește că truca meciuri pentru pariuri!

  de Special Arad | 13 noiembrie 2019, 5:03 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Marius Baciu, antrenorul lui Turris, a fost reținut de trupele speciale DIAS (Detaşamentul Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă) direct de la meciul câștigat astăzi de teleormăneni, 3-2 cu FC Snagov, în Colentina, pe terenul Juventus, după un meci de 1 pauză – 2 final. Oaspeții erau conduși la pauză, 0-2. Imediat după finalul partidei, Marius Baciu a fost băgat într-o încăpere a stadionului, de forțe de ordine cu mandat și cu veste antiglonțDupă câteva minute, a fost urcat în dubă.

   Surse GSP.ro din lumea fotbalului susțin că Marius Baciu era urmărit de mai multă vreme de organe de poliție, într-un dosar instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, și că FRF, prin Departamentul de Integritate, avea informații că Marius Baciu joacă frecvent și pe sume mari la pariuri. Federalii au sesizat apoi autoritățile. Există și varianta că Baciu ar face parte dintr-o rețea mai amplă de trucare de meciuri, pentru pariuri,

  Surse autorizate susțin că Baciu a fost prins chiar și cu bilete pe care era plasat pronosticul 1/2 la meciul de azi.

  Sursa: GSP

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.