luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Focul a mistuit casa unei familii din Măderat, iar un tânăr ambițios încearcă să adune fonduri pentru a veni în ajutor

  de Raluca Medeleanu | 6 august 2020, 10:39 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Familia Statberger, din comuna Măderat, trece prin clipe de coșmar după  ce, în urmă cu câteva săptămâni, un incendiu a lăsat-o fără acoperiș deasupra capului. Valentin Căldăraș, un tânăr cu spirit civic din Lipova, cunoscut pentru numeroase acțiuni prin care își ajută semenii, a preluat inițitativa de a repara acoperișul casei. Acesta a lansat  un apel pe Facebook, prin care roagă oamenii să ajute cu donarea materialelor de renovare.
  „Acum câteva zile am fost contactat de către o cunoștință care se implică foarte mult în domeniul social, cum ca în comuna Maderat, oraș Pâncota exista o familie pe nume STATBERGER ELISABETA-IULIANA căru-ia fost luata foc casa acum câteva săptămâni în proporție de 80%.
  Am discutat despre țiglă cu un domn ce este arministrator de blocuri în orașul Lipova, iar prin Asociatia de locatari ne oferă 300 de metri pătrați țiglă veche gratis în urma faptului ca au renovat tot acoperișul blocului și cea veche a oferit-o familiei respectiva, mulțumind într-un mod deosebit.
  Vom mai avea nevoie de 15 kg de cuie, grinzi, leaturi și multe alte materiale pentru renovare.
  Astazi la ora 12:00 vor fii 10/12 oameni pentru a încarca 300 de metri pătrați de țiglă dintr-un bloc cu 4 etaje.
  Pentru acest lucru doresc sa le asigur acestori oameni voluntari pizza 15 cutii, apa minerala rece doua baxuri la doi litri și suc tot doua baxuri la doi litri.
  Cine ne poate ajuta cu aceste produse menționate pentru cei 12 oameni care vin ca voluntari sa încarce de la etajul 4 doua camioane de țiglă.
  Aștept efortul dumneavoastră și va mulțumesc frumos pentru înțelegere”, este mesajul său de pe Facebook.
  Cine dorește să ofere o mână de ajutor, îl pot contacta pe Valentin pe pagina sa de Facebook, prin ACEST link.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.