Florin Tripa : PSD respinge categoric ideea plafonării subvenţiilor pentru agricultorii român

  de - | 8 mai 2019, 11:43 AM | Comunicate contra cost

  1

  USR în coadă cu PLUS avansează în aceste zile una dintre cele mai toxice idei vehiculate în societatea românească. În timp ce europarlamentarii PSD susțin egalizarea subvențiilor fermierilor români cu cele ale fermierilor din vestul Europei, sprijinind solicitările fermierilor noștri, politicienii USR propun plafonarea subvenţiilor !

  „Fermele româneşti care tocmai au primit un balon de oxigen din partea guvernului social-democrat prin programe naţionale de susţinere, reducerea accizei la motorină sau acordarea subvenţiilor în mod integral şi la vreme, ar trebui în viziunea liderilor USR să graviteze undeva la coada Europei, pentru că astfel îi sfătuiesc „amicii occidentali” pe Dan Barna şi Dacian Cioloş. Sigur că ascensiunea României deranjează anumite cercuri de interese externe,  iar faptul că ţara noastră redevine Grânarul Europei nu este pe placul unora. Cifrele oficiale sunt relevante, şi în ultimii doi ani, de când România a devenit primul producător de porumb și de floarea soarelui din Europa, agricultura românească este în plin avânt. Obiectivul nostru, dealtfel declarat, este ca fermierilor români să li se ofere șanse egale în competiția cu cei europeni. Declaraţiile celor de la USR, ignoranța și lipsă de respect faţă de agricultorii români vin ca o palmă urâtă la adresa tuturor strădaniilor social-democrate de a plasa România în prima linie a Europei şi a eliminării dublului standard, indiferent de domeniul în care se manifestă” spune deputatul PSD Florin Tripa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bai papagal mincinos, analfabet semifunctional cu diplome de studii la fara frecventa, care e documentul
   unde ai citit asat? Terminati cu fake-news-urile astea pe care le citesti de pe foaie sau le transmiti
   ca iti vin de la Daddy si patriotii lui cosultanti israelieni pe mail si esti obligat sa o publici.
   Comunicatul asta apare in fiecare judet bai filosofule!
   Vino cu probele gargaragiule!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.