vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Florin Tripa: „Liberalii visează deja tăieri de venituri și impozitări suplimentare”

  de - | 3 iunie 2019, 10:59 AM | Comunicate contra cost

  0

  „Știm cu toții o treabă, când este vorba despre sinceritate post-electorală, liberalismul  românesc se conjugă cu tăieri de venituri și impozitări suplimentare. Experiența ultimelor decenii ne arată că odată veniți la putere singura lor strategie constă în a reteza și a nivela pe minus tot ceea ce stânga a generat pe plus în buzunarele românilor. Nu a trecut mai mult de o săptămână de la alegerile europarlamentare și Ludovic Orban și-a dat deja în petic, dezvăluind ce ar face dacă ar ajunge, prin absurd, la guvernare. Adică ar impozita de mama-focului informaticienii, așa cât să îi «încurajeze» să plece din țară. Asta după ce guvernul social-democrat a creat premisele unei strategii pe termen mediu și lung pentru a stimula domeniul IT în România prin facilități acordate celor din branșă. Românește, pentru a consolida industria de software românească și a proteja inteligența autohtonă.

  Vine apoi Orban și PAC, pornește un război contra a tot ceea ce s-a făcut bine și cu cap în Guvernările PSD. Nu e o noutate, iar cel mai notoriu exemplu este chiar cel oferit de Marinel Cionca care într-o pornire similară se lăuda în gura mare, la televizor, cum ar tăia el pensiile și salariile dacă ar avea posibilitatea. Zgârcenia și lipsa de respect față de cetățeni, a celui mai slab președinte de Consiliu Județean arădean de după Revoluție le cunoaștem și ne lovim de ele zi de zi. Acestea se traduc în subfinanțări și blocaje cam în toate domeniile care țin de CJA, fie că este vorba despre infrastructură, sănatate sau educație. Cam așa și cu Orban”, spune deputatul PSD Florin Tripa.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.