Florin Tripa: „Iustin Cionca fuge de adevăr și încearcă să mușamalizeze raportul Curții de Conturi”

  de - | 30 iulie 2020, 9:00 AM | Comunicate contra cost

  0

  Mă întreb de ce se teme Iustin Cionca de adevăr dacă este într-adevăr cu conștiința curată, așa cum pretinde. Pentru că trebuie să existe o explicație pentru care încearcă să amâne oficializarea în cadru public a raportului Curții de Conturi care vorbește despre probleme grave la Arad privind achizițiile CJA pe timpul pandemiei, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  „Mai exact ilegalități, pentru că de erori nu poate fi vorba, multe dintre ele sesizate de noi de-a lungul timpului. Lipsit de bărbăție politică și de curajul răspunderii, Cionca face tentative disperate să ascundă mizeria sub prag, amânând ședința CJA de vineri pe luni, concomitent cu schimbarea formatului din ședință normală în ședință online. E dificil să ne înfruntați privirile, domnule Cionca, când se rostește adevărul ? E prea apăsător să recunoașteți proasta gestiune a crizei Covid și paternitatea dezastrului. Dor tare datele și concluziile acelea incriminatoare din raport ? Poate a sosit în sfârșit timpul să spuneți arădenilor adevărul așa cum este el de fapt, fără filtrele mașinii de propagandă a PNL Arad”, spune deputatul PSD Arad Florin Tripa.

  Biroul de Presă al PSD Arad


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.