duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Tripa: Dublați alocațiile copiilor! Respectați legea, pe care am votat-o în Parlament !

  de - | 1 iunie 2020, 9:43 AM | Comunicate contra cost

  0

  Comunicat. „Ludovic Orban spune că, pe moment, nu există bani pentru majorarea alocațiilor destinate copiilor. Așa cum în fiecare zi, guvernul marionetă al lui Iohannis, împrumută sume exorbitante pentru clientela sa politică, împingând România în haos, consider de cuviință că nu au nici o scuză pentru amânarea măririi alocațiilor! Când v-ați hotărât să ne puneți lacăt și să îngropați economia națională nu v-ați gândit la asta?

  PNL trebuie să respecte legea inițiată și votată de PSD și să dubleze de la 1 iunie alocațiile pentru copii. Zilnic părinții se confruntă cu tot soiul de greutăți iar mărirea alocațiilor este într-adevăr un ajutor mult așteptat.

  1 iunie trebuie să constituie un un prilej de bucurie și sărbătoare, dar liberalii s-au hotârat să întunece această zi. Nu astfel se face politică! Urez din toată inima “La mulți ani” celor mici, dar somez Guvernul Orban : Nu accept scuze de nici un fel pentru nepunerea în aplicare a legii! Dublați alocațiile copiilor!”, afirmă deputatul PSD Arad Florin Tripa.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.