vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Pera: „Astăzi s-au semnat la București contractele pentru creșterea eficienței energetice a 7 obiective din orașul Lipova”

  de - | 13 februarie 2023, 3:53 PM | Comunicate contra cost

  0

  Primarul orașului Lipova, Florin Pera și Adrian Antoche, administrator public, au fost prezenți astăzi la București pentru a semna contractele pentru finanțarea prin PNRR a 7 obiective publice din Lipova. Este vorba despre contracte pentru lucrări de reabilitare în vederea creșterii eficienței energetice pentru Liceul „Atanasie Marienescu”, Centrul Recreativ Orășenesc, Liceul „Sever Bocu”, Clădire administrativă Stadion și Clădire administrativă str. Nicolae Bălcescu nr. 34, Secția Pneumologie a Spitalului Orășenesc Lipova și Casa de Cultură a orașului Lipova.

  „Am avut astăzi bucuria de a semna contracte de finanțare prin PNRR pentru eficientizarea energetică a unor obiective publice importante din orașul Lipova. Este rezultatul strădaniei conducerii orașului de a viza finanțări europene pentru a aduce un plus de bunăstare pentru locuitorii Lipovei.

  Contractele semnate astăzi la București, pentru finanțări prin PNRR, au rolul de a reduce costurile pentru aceste clădiri, două licee etalon pentru Lipova, Liceul Atanasie Marienescu și Liceul Sever Bocu, Casa de Cultură, Spitalul Orășenesc, două clădiri administrative și Centrul Recreativ Orășenesc. Realizarea lucrărilor de eficientizare energetică va contribui și la protejarea mediului în zona Lipovei.

  Împreună cu echipa mea, viceprimarul Ioan Lăpădat și administratorul public Adrian Antoche, suntem determinați să depunem toate eforturile pentru a aduce cât mai multe finanțări din bani europeni pentru a dezvolta Lipova și a îmbunătăți în mod continuu calitatea vieții locuitorilor orașului”, a declarat Florin Pera, primarul orașului Lipova.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.