Florin Mureșan vorbește despre ceea ce simte la câteva luni de la accident: „În afară de sănătate și iubire nu aveți nevoie de nimic, lucrurile pe care le aveți în plus sunt doar bonusuri”

  După o luptă extrem de grea care nu este nici măcar pe aproape de sfârșit, Florin Mureșan, campionul și polițistul care a suferit o accidentare prin care și-a fracturat coloana vertebrală, a reușit cumva să se simtă ceva mai bine. Se simte mai bine din punct de vedere psihic și acesta a avut un mesaj pentru toți cei care l-au ajutat până acum și i-au fost alături în drumul său spre vindecare.

  „După cum bine vedeți, față de ultima dată când v-am vorbit într-un videoclip, nu mai sunt în pat, sunt în scaun. Am mai mare forță în brațe, am mai mare control asupra corpului meu, bine-nțeles lucruri pe care n-aș fi putut să le fac fără ajutorul lui Dumnezeu și sprijinul vostru. Vă mulțumes din suflet, fără voi nu m-aș fi putut bucura de această recuperare. Cât despre starea mea de spirit, pe o scară de la 1 la 10, 12 este încrederea mea că mă voi recupera total”.

  Florin și-a dat seama cât de importantă este viața și că aceasta trebuie prețuită

  „Ca și sfat pe care vi-l pot da în urma experienței pe care o am, ori de câte ori simțiți că ceva în viața voastră nu vă merge bine, sunteți supărați, nu vă merge bine la locul de muncă sau orice lucru care vă supără sau vi se pare că nu merge în direcția în care vreți voi, v-aș ruga să faceți un scurt drum până la cel mai apropiat centru de recuperare din zona voastră și să vedeți cât de norocoși sunteți. Pentru a fi fericiți, în afară de sănătate și iubire nu aveți nevoie de nimic, lucrurile pe care le aveți în plus sunt doar bonusuri”.

  Citește și Florin Mureșan a reușit să facă primii pași, dar lupta abia acum începe

  Citește și  Iubita lui Florin Mureșan vorbește despre starea sportivului: „Începe lupta și îi mulțumesc din suflet îngerului nostru, doctorului care l-a operat”

  Totuși, lupta acestuia continuă. Florin Mureșan a fost tranferat în data de 19 septembrie la o clinică din Barcelona unde urmează să aibă parte de cinci luni de tratament.

  „Vrem să vă anunțam ca datorită vouă am reușit să plătim la Barcelona suma de 117.000,00€, vom pleca marți la Institut Guttmann – Página Oficial (clinica de recuperare ce se ocupă cu studiul măduvei spinării, una dintre cele mai bune clinci din lume, exact ce are nevoie Florin, aceasta fiind șansa lui) unde urmează o nouă etapă pentru Florin și ne rugăm în continuare ca Dumnezeu să îi fie alături la fiecare pas! Avem nevoie în continuare de voi pentru acoperirea costurilor ce urmează să le avem la Institut!”, a fost mesajul iubitei lui Florin în ziua în care aceștia se pregăteau de plecare spre o altă destinație.

  Conturi pentru donații

  RO40BTRLEURCRT0125847001 – CONT EURO
  RO90BTRLRONCRT0125847001 – CONT RON
  RO19BTRLCHFCRT0125847001 – CONT CHF
  Titular cont: Mureșan Florin Paul
  Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.