Chitaristul Queen, Brian May, înnobilat cu titlul de Sir!

  de - | 31 December 2022, 7:49 AM | Internaţional | Muzică

  0

  (foto: Raph_PH)

  Brian May devine Sir Brian Harold May pe măsură ce primește calitatea de cavaler în Lista de onoare din 2023.

  Chitaristul Queen, Brian May, a fost onorat cu titlul Sir în Lista de onoare de Anul Nou 2023, publicată vineri, 30 decembrie, ora 22.30.

  Lista de onoare a lui Brian îl recunoaște pe Brian ca:

  Dr Brian Harold May CBE

  „Muzician, astrofizician și avocat pentru bunăstarea animalelor. Pentru servicii aduse muzicii și carității.”

  Purtând deja titlul de Dr., precum și primind anterior un CBE, muzicianul Queen primește acum premiul de Cavaler, adăugând titlul onorific Sir la numele său, urmând să fie recunoscut în continuare cu titlul complet Sir Brian Harold May CBE. Soția lui Brian de 22 de ani, Anita Dobson, poate folosi titlul de Lady May.

  Primind recunoașterea sa, Sir Brian a răspuns spunând:

  „Sunt fericit și recunoscător să primesc această onoare. Voi privi calitatea de cavaler nu atât ca o recompensă, ci mai mult ca o sarcină – o comisie – pentru ca eu să lupt în continuare pentru dreptate – să fiu o voce pentru cei care nu au voce. Mă voi strădui să fiu demn – să fiu acel Cavaler în Armura Strălucitoare.”

  sursa: queenonline

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.