joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Mariș, noul director de la ANIF Arad! Fostul consilier local l-a înlocuit pe Mircea Purcaru

  de Lucian Dănilă | 2 iunie 2020, 4:24 PM | Știri Arad | Topic special

  6

  Fostul consilier local municipal Florin Mariș a fost numit în funcția de director al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Arad (ANIF). Mariș îl înlocuiește în funcția de director pe Mircea Purcaru.

  Florin Mariș a fost consilier local în două mandate, în perioada 2012-2017. El a demisionat din Consiliul Local Municipal în 2017, devenind consilier al fostului primar, Gheorghe Falcă. Noul director de la ANIF a fost angajat în ultimii ani la Târguri Oboare Piețe Arad (TOP).

  Mircea Purcaru a fost director la ANIF Arad din anul 2014.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Micutul asta a plecat la fel ca si Pistru de la Dacia service din Aradul nou.Probabil ca fiind client de casa a PNL ului,prieten de pahar.si porcalele cu Pistru le da calea libera si sigura la furat.Tara asta se scufunda,suntem pe fundul oceanului.Prostimea ia aer cu pipeta.Extrem de trist!

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Pregătirea noului director: studii liceale la distanță și unde merge fără creier,la liceul din Sebiș, jud Arad, finalizate în 2006/2007; tot pe bani și fără prea multă minte Spiru Haret- specializare ,,no name”
   Sugaci de serviciu la Gogu și asociații;
   Lucrător la piețe ,,strânguitor de taxe” pentru partid(ziua vecinului, vârstnicilor, taximetriștilor….etc)…off course, bun house !!!
   Vivat liberalismul, liberus sugus!!!

   +4 voturi
   +1
   -1
  3. asta nu are nicio legatura cu functia pe care temporar o detine. de-aia merg lucrurile ”bine” in tara asta. unde sunt aia care protestau impotriva psd-rizarii ? nu sunt mai buni unii decat altii, toti fac gura mare, altceva nu stiu sa faca.

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.