Florin Mariș, noul director de la ANIF Arad! Fostul consilier local l-a înlocuit pe Mircea Purcaru

  de Lucian Dănilă | 2 iunie 2020, 4:24 PM | Știri Arad | Topic special

  6

  Fostul consilier local municipal Florin Mariș a fost numit în funcția de director al Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare Arad (ANIF). Mariș îl înlocuiește în funcția de director pe Mircea Purcaru.

  Florin Mariș a fost consilier local în două mandate, în perioada 2012-2017. El a demisionat din Consiliul Local Municipal în 2017, devenind consilier al fostului primar, Gheorghe Falcă. Noul director de la ANIF a fost angajat în ultimii ani la Târguri Oboare Piețe Arad (TOP).

  Mircea Purcaru a fost director la ANIF Arad din anul 2014.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Micutul asta a plecat la fel ca si Pistru de la Dacia service din Aradul nou.Probabil ca fiind client de casa a PNL ului,prieten de pahar.si porcalele cu Pistru le da calea libera si sigura la furat.Tara asta se scufunda,suntem pe fundul oceanului.Prostimea ia aer cu pipeta.Extrem de trist!

   +7 voturi
   +1
   -1
  2. Pregătirea noului director: studii liceale la distanță și unde merge fără creier,la liceul din Sebiș, jud Arad, finalizate în 2006/2007; tot pe bani și fără prea multă minte Spiru Haret- specializare ,,no name”
   Sugaci de serviciu la Gogu și asociații;
   Lucrător la piețe ,,strânguitor de taxe” pentru partid(ziua vecinului, vârstnicilor, taximetriștilor….etc)…off course, bun house !!!
   Vivat liberalismul, liberus sugus!!!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.