Florin Cîțu participă joi, la Arad, la o conferință despre PNRR și POR

    de Raluca Medeleanu | 9 iunie 2021, 5:16 PM | Politikos

    1

    Prim-ministrul României, Florin Cîțu, va veni joi,10 iunie, la Arad, pentru a participa la o conferință organizată în Palatul Administrativ pe două mari teme: Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și Programul Operațional Regional (POR).

    Conferința va începe de la ora 19:00 și se va desfășura în Sala Ferdinand. Evenimentul este organizat de Comitetul Director al Agenției de Dezvoltare Vest.

    Este foarte clar că apariția lui Cîțu la Arad este strâns legată de vizita pe care Ludovic Orban, contracandidatul lui la alegerile din PNL, a făcut-o la sfârșitul săptămânii trecute în județul nostru.

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    0 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.