Florin Cîțu este noul președinte al Senatului. Anca Dragu a fost revocată

  de - | 23 November 2021, 3:37 PM | Politikos

  0

  Anca Dragu a fost revocată din funcția de președinte al Senatului cu voturile PNL, PSD și UDMR, iar funcția a fost preluată de premierul interimar Florin Cîțu, în urma votului din plen. USR a anunțat că va contesta revocarea Ancăi Dragu la Curtea Constituțională, scrie digi24.ro.

  Florin Cîțu a fost ales președinte al Senatului cu 82 de voturi. Anca Dragu, senatoare USR, a candidat din nou și a primit doar 25 de voturi. Alte 17 voturi au fost anulate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.