Florin Călinescu a plecat de la ProTV: „Nu mai este ce a realizat domnul Sârbu. Spiritul Pro nu mai există”

  de - | 20 July 2021, 8:53 AM | Monden | Naţional

  0

  (foto: B365)

  Florin Călinescu a anunțat ieri că renunță la colaborarea cu postul TV care l-a consacrat și la care a fost co-fondator. Actorul a fost în juriul „Românii au talent” din 2015.

  „Nu mai este valabil sloganul de acum 20 de ani. Nu mai este nici pe departe ceea ce domnul Sârbu a realizat pentru că lucrurile atunci aveau o emoție, aveau o particularitate, o energie care începea cu creație, în primul rând adresată poporului nostru, generațiilor tinere care azi sunt mature. Noi aveam tot timpul grijă să preluăm generațiile în fiecare an. Azi putem să vorbim despre un canal de filme cu ceva publicitate. Spiritul Pro nu mai există”, a spus Florin Călinescu, citat de Aleph News, noul post TV al lui Sârbu și al lui Marius Tucă.

  Actorul Florin Călinescu este unul dintre cei mai vechi oameni care au lucrat la Pro TV, post în care era încă de la înfiinţare, din 1995. A făcut mai multe show-uri şi emisiuni, cum ar fi „Chestiunea zilei”, „Te uiţi şi câştigi” şi „Ora şapte, bună dimineaţa”. A fost şi jurat în emisiunea „Uite cine dansează”, în 2017, a jucat în numeroase filme şi seriale și a fost şi realizator de emisiuni la ProFM.

  De altfel, el a mai părăsit ProTV de două ori: prima dată în 2001, când a fost numit director general al postului Tele 7 ABC. A revenit la ProTV în 2003 și a prezentat emisiunea „Procesul etapei” timp de un an. Apoi, între 2005 și 2007, s-a transferat la TV Sport, post TV din familia Pro (astăzi Pro X), unde a fost realizatorul emisiunii „Om la om”, după care, în 2008, a renunțat pentru o perioadă, din nou, la mass-media, deoarece s-a lansat în politică și a candidat din partea PNL pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș, dar nu a fost ales.

  „Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică. Mă bate gândul să fac acest lucru”, a mai spus Călinescu.

  Sursa: alephnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.