Fiscul și Poliția de Frontieră au „barat” circulația a 49 de motoscutere. Mai mult, le-au și confiscat…

  de Special Arad | 11 aprilie 2014, 9:03 AM | Știri Arad

  0

  Reprezentanții Fiscului arădean împreună cu cei ai Poliției de Frontieră a confiscat nu mai puțin de 49 de motoscutere care urmau să fie introduse ilegal în România pe la Nădlac. În  cadrul acţiunii de monitorizare a traficului prin punctul de frontieră Nădlac, organele de control din cadrul Activităţii de Inspecţie Fiscală Arad, în colaborare cu poliţia de frontieră Nădlac, în baza Legii nr. 12/1990 au procedat la confiscarea unui număr de 49  motoscutere de diferite mărci care urmau să fie introduse în ţară de către o persoană fizică neautorizată şi fără a avea documente de însoţire valabile. Motoscuterele erau încărcate într-un TIR aparţinând unei firme din Italia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.