Firmele HoReCa au primit azi primele decizii de acceptare la finanțare, pentru granturi de 100%

  de - | 16 November 2021, 6:19 PM | Business | Naţional

  0

  (foto: Freepik.com)

  Marți, 16 noiembrie 2021, Ministerul Economiei a transmis primele decizii de acceptare de principiu la finanțare, cu o pro-rată de 100%, firmelor eligibile care au aplicat la Schema de ajutoare de stat HoReCa.

  De observat că, deși bugetul disponibil este de numai 1 miliard de lei (circa 200 de milioane de euro), mult sub nivelul total de 2,5 miliarde de lei (500 de milioane de euro) promis inițial de guvernanți, numărul mic al solicitanților care s-au înscris, nivelul finanțării eligibile pe solicitant, precum și respingerile decise au condus la aprobarea finanțărilor eligibile la nivelul lor maxim. Astfel, calculul pro-rata al sumelor aprobate se duce la 100% din suma solicitată în mod eligibil.

  Citește continuarea pe startupcafe.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.