Firmele cu mai puțin de 9 angajați scapă de o serie de documente birocratice

  de Special Arad | 17 aprilie 2021, 1:42 PM | Business | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Guvernul va elimina pentru microîntreprinderile cu mai puțin de 9 angajați obligativitatea întocmirii fișei postului, a condicii de prezență și a regulamentului intern. Măsura a fost discutată în primă lectură de Executiv și urmează a fi promovată prin ordonanță de urgență.
  Obligațiile stabilite în documentele respective vor putea fi încheiate verbal în relația dintre angajator ș angajați sau printr-un act scris de mână și asumat de părți, potrivit ministrului Muncii, Raluca Turcan.

  Sursa: profit.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.