marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Firma soților Falcă nu se lasă! Un milion de euro, miza pentru care se bate Pro Arhitectura

  de Mihai Todoca | 28 decembrie 2023, 2:54 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  13

  Unul din cele mai valoroase proiecte în domeniul sănătății din Arad a primit încă o lovitură. Iar asta, tocmai din partea firmei deținută de familia Falcă, Pro Arhitectura.

  La ultima ședință a Consiliului Județean Arad, președintele Cionca făcând o „trecere în revistă” a proiectelor din anul acesta, a tăiat de pe listă Complexul Matern-Pediatrie. Toate lucrările care vizează realizarea proiectului tehnic, câștigat la licitație de firma SC TESSERACT ARHITECTURE SRL în 12 iulie, au fost oprite a doua oară, fiind pe rol o nouă contestație la CNSC din partea firmei Pro Arhitectura.

  Citește și: Cum moare sănătatea. Complexul Matern-Pediatrie Arad – cronica unui eșec anunțat

  Valoarea investiției în noul Complex Matern-Pediatrie nu este de neglijat, fiind vorba de 95 de milioane de euro, această sumă fiind promisă de Ministerul Sănătății printr-un contract semnat la începutul anului, iar contractul de finanțare prin PNRR fiind semnat la sfârșitul lunii martie, odată ce ministrul Sănătății a anunțat că va fi nevoie de găsirea altor surse de finanțare pentru realizarea proiectului.

  Revenind la proiectul tehnic, miza pentru care firma deținută de soții Falcă refuză să cedeze, acesta are o valoare de aproape un milion de euro și deja se află în întârziere. Cu această nouă contestație putem spune că se mai cască o „gaură” imensă în deja găurita „barcă” ce începe să se scufunde.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dar ce-ar fi fost să se bată , cu aceeași îndârjire, pt. creditele NERAMBURSABILE PIERDUTE ? 🤔
   Că doar e europarlamentar, ce „pana” mea…!
   .
   Și să lase abureala cu CREDITE de la BEI (sau alte banci de credite) , că ALEA SUNT RAMBURSABILE, iar alea n-o să le plătească mă-sa, tat-so, socru-so sau soacră-sa …, ci TOT NOI, PROȘTII, ca să-și umfle ei și firmele lor „de casă”, buzunarele ! 😡

   +19 voturi
   +1
   -1
  2. Noul An sa le aduca sanatate,fericire,prosperitate si tot ce isi doresc aradenii pentru acesti exponenti ai burgheziei post revolutionare,si fie ca peste ani si ani de aci inainter,numele sa le fie pomenit de popi,pina la a cincea spita. Iar banii,sa-i foloseasca asa cum mare parte din aradeni o doresc ! Suntem mandri ca traim alaturi de ei.

   +12 voturi
   +1
   -1
  3. == TIPIC FANARIOT == GHITZA PUSCULITZA LACOM PANA CRAPA == SI MAI SPUNE CA IUBESTE ARADUL == MOTZUL VENIT DE LA BAIA DE CRIS N ARE NICIO TREABA CU ARADUL == CARACTER DE SHATRA == SCARBA MI E == MAI SI SCRIE CARTZI BUNE DE APRINS FOCUL == RADE TAT ARADUL DE SNOBUL ORASULUI .== PACAT CA CIONCA S A MOLIPSIT DE LA BIPEDUL ASTA.

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.