marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Firmă din Semlac sesizată penal și amendată de Garda de Mediu. Ce nereguli au descoperit comisarii

  de Special Arad | 18 februarie 2022, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În urma controlului efectuat de comisari al Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad, la o societate comercială care își desfășoară activitatea în comuna Semlac , având activitatea de “Cultivarea cerealelor ,plante leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”, s-a constatat că această societate avea depozitate necorespunzător cantități însemnate de substanțe periculoase ( îngrășăminte chimice) acestea având și termenele de valabilitate expirate.
  Pentru stocarea temporară neconformă a produselor fitosanitare cu conținut de substanțe periculoase, a fost aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 50.000 ron, iar pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, s-a întocmit sesizare penală .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.