Firmă din Semlac sesizată penal și amendată de Garda de Mediu. Ce nereguli au descoperit comisarii

  de Special Arad | 18 February 2022, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În urma controlului efectuat de comisari al Gărzii Naționale de Mediu-Comisariatul Județean Arad, la o societate comercială care își desfășoară activitatea în comuna Semlac , având activitatea de “Cultivarea cerealelor ,plante leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase”, s-a constatat că această societate avea depozitate necorespunzător cantități însemnate de substanțe periculoase ( îngrășăminte chimice) acestea având și termenele de valabilitate expirate.
  Pentru stocarea temporară neconformă a produselor fitosanitare cu conținut de substanțe periculoase, a fost aplicată sancțiunea contravențională în valoare de 50.000 ron, iar pentru neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri, s-a întocmit sesizare penală .

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.