joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Firma de contabilitate Mazars l-a părăsit pe Trump, din cauza neregulilor din declarațiile financiare

  de - | 15 februarie 2022, 8:31 AM | Internaţional

  0

  Firma de experţi-contabili a fostului preşedinte republican Donald Trump a renunţat la clientul său de lungă durată, afirmând că declaraţiile financiare pe care el le-a furnizat timp de aproape un deceniu nu sunt fiabile, potrivit unor documente judiciare dezvăluite luni, notează AFP, citat de HotNews.

  Săptămâna trecută, grupul Mazars a informat Trump Organization într-o scrisoare că nu va mai lucra pentru companie, care face obiectul unei anchete pentru o posibilă evaziune fiscală.

  Documentul a fost prezentat în instanţă de procurorul statului, Letitia James, care îi cerea unui judecător să-l oblige pe Donald Trump să respecte citaţiile de a depune mărturie în cadrul anchetei.

  Letitia James a anunţat luna trecută că echipa ei a descoperit dovezi de fraudă, în special evaluarea frauduloasă a activelor. Potrivit Mazars, descoperirile procurorului au făcut firma să considere că, de la anul încheiat la 30 iunie 2011 până la anul încheiat la 30 iunie 2020, contabilitatea lui Trump „nu mai trebuie să fie considerată fiabilă”.

  Citește continuarea pe HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.