duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Finala Miss Arad 2023 va avea loc joi la Vechiul Cazinou

  de Special Arad | 1 august 2023, 11:17 AM | Monden | Știri Arad

  0

  După ce juriul a ales în 15 iunie finalistele pentru concursul județean de frumusețe Miss Arad 2023, ultima etapă a competiției va avea loc joi, 3 august, la Vechiul Cazinou de pe Bulevardul Dragalina.

  Pe lângă fetele selectate în cadrul preselecției de la Atrium Mall, în finală au intrat automat și câștigătoarele titlurilor de Miss Pecica, Miss Ineu și Miss Sântana 2023. Acestea se vor întrece în tradiționalele probe de rochii de seară, costume de baie și cea a întrebărilor „capcană”, iar publicul va avea parte și de momente artistice și de prezentări de modă.

  Evenimentul va începe de la ora 19:00, iar concursul propriu-zis de la ora 20:00, urmând să fie difuzat și live la televiziunea locală. Rezultatele vor fi publicate ulterior și pe Special Arad.

  Concursul județean de frumusețe Miss Arad este organizat de Angels Organizations și Angels Events, având ca parteneri Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean, Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură.

   

  Citește și: Au fost alese frumoasele care vor participa la finala Miss Arad 2023 • Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.