joi, 21 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Au fost alese frumoasele care vor participa la finala Miss Arad 2023

  de Special Arad | 16 iunie 2023, 4:59 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Finalistele Miss Arad 2023 / foto: Rareș Buboi - Popa

  Comunicat. Joi, 15 iunie, a avut loc Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad, la Atrium Mall, eveniment la care s-au stabilit finalistele, în urma votului juriului prezent.

  În cadrul evenimentului, tinerele au trecut prin proba de interviu (autoprezentare) și asumarea statutului de finaliste, moderatoarea selecției fiind Mădălina Boronenaț.

  În cadrul preselecției a putut participa orice domnișoară, cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani, cu locuința din buletin în județul Arad, necăsătorită și să nu fie părinte. De anul acesta a fost eliminat criteriul înălțimii minime.

  În cadrul evenimentului au fost următoarele momente artistice: prezentare de modă Sinsay, Mizar și Tresor by Gold Fashion cu modelele agentiei Angels Events Models. Școala de dans Royal Steps a fost prezentă cu reprezentații de dans sportiv a dansatorilor din grupa de performanta si avansati.

  Finala concursului Miss Arad va avea loc în data de 3 august la Vechiul Cazinou din Arad, iar până atunci, concurentele vor fi implicate în activități specifice: ședințe foto, voluntariat, educație pentru sănătate.

  Finalistele concursului sunt: Novac Alexandra, Anghel Alisya, Tudoran Maya, Simon Daria, Semeniuc Andreea, Anton Alexandra, Gligor Tabita, Zamfir Naomi, Morgociu Andreea, Anton Damaris, Drienyovski Andreea, Anton Andreea Violeta. Lotul de concurente pentru finala din data de 3 august este completat de câștigătoarele concursurilor Miss Pecica (13 mai) , Miss Sântana (1 iulie) și Miss Ineu (15 iulie).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.