Filmul care a deschis anul trecut festivalul de la Cannes, în premieră la Cinema Arta

  de Special Arad | 7 februarie 2019, 1:46 PM | Cultură | Film

  0

  Vinerea e zi de premieră la Cinema Arta, iar în prima seară de vineri din februarie, de la ora 20, va fi proiectat filmul care a deschis anul trecut festivalul de film de la Cannes.

  Cel mai recent film în regia lui Asghar Farhadi, „Todos lo saben”/ „Toată lumea știe”, cu hipnoticii Javier Bardem și Penélope Cruz, îi aduce pentru a șasea oară împreună pe marele ecran pe cei doi actori spanioli, de altfel soț și soție.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de marți până joi, între orele 10-17 și vineri, între orele 10-14, sau cu două ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected]

  Preț bilete:
  – 20 lei – rândul 9
  – 12 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari și șomeri

  Informații la tel. 0257/280526 sau 0734/662635.

  Sinopsis:
  Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

  Regia: Asghar Farhadi
  Cu: Penélope Cruz, Javier Bardem
  Durată: 132 minute
  AP12 – Acordul părinților pentru copiii sub 12 ani

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.