joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Filiala UVVG din Baia Mare a împlinit 25 ani

  de Special Arad | 1 noiembrie 2023, 12:40 PM | Educaţie

  0

  La sfârșitul lunii octombrie, Filiala Baia Mare a UVVG a organizat mai multe activități, pentru a marca un sfert de secol de existență.

  Seria de evenimente a debutat în sala de festivități Milenium din municipiul Satu Mare, unde, reprezentanții partenerilor antreprenoriali, ai instituțiilor publice, administrației publice locale și centrale, ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și ai universităților partenere din Italia, Portugalia, Ucraina și Slovacia, UBB și Universitatea din Timișoara au parte la festivitățile ocazionate de acest moment.

  În continuare, au fost prezentate lucrările conferinței internaționale “Economie-Istorie-Societate” (ediția a III-a), iar invitații au putut (re)lua legăturile cu colegii de la alte filiale, pentru a continua proiectele comune și a pregăti evenimente viitoare.

  Pe toată perioada evenimentelor, au fost evocate numele rectorului fondator al UVVG Arad, Prof. Univ. Dr. Aurel Ardelean, ale prorectorilor, precum și ale cadrelor care astăzi nu mai sunt printre noi. Mesajul episcopului Maramureșului și Sătmarului, cu care a debutat festivitatea, în ziua sărbătorii Sf. Dumitru, a adus emoție în inimile tuturor celor prezenți.

  Alături de băimăreni, la acțiuni au luat parte jurnaliști din Baia Mare și Arad, conducerea universității  mulțumindu-le și pe această cale pentru tot sprijinul.

  Prof. univ. dr. habil. Coralia Cotoraci : „Filiala noastră de aici a fost o muncă de sacrificiu, de la președintele nostru fondator, regretatul prof. Aurel Ardelean, și continuată de mine, în ultimii ani.. Mulțumesc acestei minunate comunități, condusă în prezent de dl. Tăut, pentru implicare și dedicare, precum și studenților noștri. Vom purta, pentru totdeauna, recunoștință celor care nu mai sunt și și-au adus aportul și munca în creșterea filialei. Dar mai ales, sunt mandră de Alumni noștri de aici, care sunt foarte bine inserați în piața forței de muncă. Un mare MULȚUMESC autorităților locale pentru sprijinul constant și continuu, fără dumnealor nu am fi ajuns această zi de sărbătoare.

  Comunitatea băimăreană pe care am sărbătorit-o în acest sfârșit de săptămână este un exemplu, ceea ce mă duce cu gândul la vorbele înțelepte rostite de Mahatma Gandhi : << O comunitate devine mai puternică atunci când fiecare membru se implică activ în binele ei.>>

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.