Filiala Județeană PLUS Arad are o nouă componență

  de - | 2 mai 2020, 9:24 AM | Comunicate contra cost

  1

  În urma alegerilor interne desfășurate zilele trecute, Biroul Filialei Județene PLUS Arad are o nouă componență:

  Octavian Iercan – Președinte
  Iulian Dronca – Secretar General
  Viorela Pantiș – Responsabil Comunicare
  Cristian Mihit – Responsabil Trezorerie
  Ionel Rasinar – Responsabil Colectare de Fonduri
  Clau Ilea – Responsabil Campanii
  László Szőke – Responsabil Politici Publice
  Siegfried Mayer – Responsabil Organizare
  Dan Musca – Responsabil Resurse Umane

  Organizația noastră există în primul rând pentru arădeni. Dorim să fim un interlocutor eficient în adresarea problemelor pe care le întâmpină cetățenii municipiului și ai județului.

  Ne propunem să redăm încrederea arădenilor în clasa politică, aplicând principiile și valorile pe care PLUS este constituit.

  „Ne-am reorganizat în PLUS Arad pentru o mai bună convergență către țelurile noastre ca partid și în cadrul Alianței USR PLUS. În perioada următoare, chiar dacă suntem prezenți numai online, vrem să impulsionăm membrii si simpatizanții spre semnalarea, analizarea si rezolvarea problemelor reale ale arădenilor. Suntem aici ca răspuns la 30 de ani de politică diletantistă si vrem sa creăm coeziune între specialiștii din diverse domenii. Vrem să fim catalizatorul unei adevărate rețele de specialiști care să structureze societatea pe competențe si fără imixiune politică”, a declarat Octavian Iercan, proaspătul ales președinte al filialei județene PLUS Arad.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.