marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Filiala arădeană ENEL va fi închisă timp de patru zile

  de Special Arad | 4 aprilie 2018, 8:34 PM | Regional | Știri Arad

  0

  ENEL Electrica Banat anunță că filiala din Arad și din județele Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara vor fi închise în zilele de 6 și până la 9 aprilie 2018 inclusiv, zile libere legale. Exceptie va face magazinul Enel din Iulius Mall Timisoara, care va funcţiona sâmbătă, 7 aprilie, în intervalul orar 10:00-14:00.

  În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: de luni până vineri, programul de funcţionare este de la ora 8 la ora 16.

  Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

  De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică.

  În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în sectiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html

  ENEL Electrica Banat mai precizează că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.