luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Filiala arădeană ENEL va fi închisă pe 8 mai, datorită unui eveniment intern

  de Special Arad | 4 mai 2018, 1:57 PM | Știri Arad

  0

  Punctul Enel din Arad, precum și din judeţele Timiş, Caraş-Severin şi Hunedoara, vor fi închise marţi, 8 mai 2018, datorită unui eveniment intern, anunță compania, fără să precizeze natura problemei. Exceptie va face magazinul Enel din Iulius Mall Timisoara, care va avea program normal, 10:00 – 18:00. 

  În celelalte zile, Punctele Enel vor funcţiona după programul normal: de luni până vineri. Programul normal pentru clienţi este de la ora 8 la ora 16.

  Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând pagina www.enel.ro secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

  De asemenea, în secțiunea http://www.enel.ro/ro/clienti.html sunt disponibile ofertele comerciale pentru clienții business şi rezidențiali, clienții având posibilitatea de a transmite solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

  În plus, clienţii Enel Energie care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM-uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. Mai multe detalii despre partenerii bancari şi comerciali se regăsesc pe factura de energie eletrică precum şi în secțiunea http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie.html.

  Enel Energie mai precizează că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.