marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „File… în culori de apă” – vernisaj de acuarelă la Bibliotecă

  de Special Arad | 7 mai 2024, 2:41 PM | Cultură

  0

  Marți, 14 mai 2024, începând cu ora 18:00, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad vă invită la vernisajul expoziției de acuarelă cu titlul „File… în culori de apă” a artistului plastic arădean Alina Pătroiu.

  Membră a Asociației „Ion Andreescu” din Arad, Alina Pătroiu propune iubitorilor de frumos o experiență artistică aparte. Lucrările sale vizează „regăsirea stării de bucurie”, folosind acuarela ca mediu de expresie. Cu multă creativitate, talent și pasiune, Alina Pătroiu transformă acuarela într-o adevărată simfonie de culori, transmițând bucurie, încredere și optimism.

  Dialogul cultural ce va avea loc în Grădina de Lectură a Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad, susținut de dr. Regis Roman și artistul expozant Alina Pătroiu, va explora teme precum arta, acuarela, talentul și creativitatea. De asemenea, vă invităm să vă bucurați de momentele muzicale oferite de talentatul chitarist Mihai Florea, care va completa experiența culturală.

  Iubitorii de artă pot vizita expoziția de artă plastică „File… în culori de apă” în perioada 14-26 mai 2024, în mod gratuit, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, în cadrul spațiului cultural de expunere, Artoteca Bibliotecii Județene „Alexandru D. Xenopol” Arad (str. Gh. Popa de Teiuș 2-4, etaj I).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.