Fifor și-a recunoscut înfrângerea: „Avem câștigător, din păcate acesta nu sunt eu”

  de Special Arad | 28 septembrie 2020, 12:15 AM | Politikos

  1

  Candidatul Alianței PSD-ALDE-PNȚCD (PSLC) a recunoscut într-o postare de Facebook, în urmă cu o jumătate de oră, că a pierdut alegerile pentru Primăria Municipiului Arad.

  „Avem un rezultat, avem câștigător, din păcate acesta nu sunt eu.
  Pe fondul unei prezențe extrem de scăzute, cu un vot extrem de fărâmițat, am venit doar pe locul 3 la Primăria Arad. Regret fără îndoială o campanie frumoasă și un efort extrem al unei echipe de campanie extraordinare. Am învățat demult că în politică cuvântul dezamăgire nu există: cred că înainte de a găsi un primar pentru Arad mai important este ca timp de patru ani să pregătim Aradul pentru un primar social-democrat.
  Din fericire, localitățile județului ne-au adus multe satisfacții.
  Rămânem cu Lipova și Chișineu-Criș, am făcut impresie la Pâncota, iată trei orașe deosebit de importante care rămân ale noastre. Am adăugat localități noi Secusigiu, Târnova, Dezna, Apateu și am păstrat altele dar probabil aveți o listă completă a lor.
  Cam aceasta este situația, ne vom așeza zilele următoare, vom trage concluzii și vom întra direct într-o nouă campanie”,
  a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.