miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Vânătorilor, organizat la Băile Lipova

  de Special Arad | 21 septembrie 2023, 8:26 PM | Cultură

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, organizează cea de a 14-a ediție a Festivalului Vânătorilor, un eveniment devenit tradițional. Această ediție este organizată într-un cadru inedit, la Lipova Băi, duminică, 24 septembrie.

  Un factor important în organizarea Festivalului Vânătorilor la Lipova este consilierul județean Cristina Ciorogar. „Îmi doresc să dezvoltăm Lipova, să avem o deschidere culturală și turistică tot mai mare, inclusiv prin organizarea unor evenimente precum Festivalul Vânătorilor, de duminică, sau cum a fost Lipova Symphonic City, un concert-eveniment cu impact regional. Ediția din acest an a Festivalului Vânătorilor va avea nu doar povești cu și despre vânători, ci și un concurs gastronomic și un spectacol folcloric”, a precizat Cristina Ciorogar.

  festivalul vanatorilor program 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.