sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Național de mini beach handbal, programat la Arad, amânat pentru septembrie

  de Dan Lazăr | 14 iunie 2020, 8:49 AM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Cele trei etape ale Festivalului Național de mini beach handbal, programate la Arad, Constanța și Piatra Neamț, se vor desfășura la începutul lunii septembrie, conform ultimei hotărâri a Federației Române de Handbal, primele două orașe păstrându-și statutul de gazde.

  Forul care coordonează handbalul din România a hotărât că „acțiunea Festival National de mini beach handbal feminin + masculin, având ca perioadă de desfășurare 01-04.06.2020, locație Arad, pentru 330 de persoane, își modifică perioada de desfășurare în 01-04.09.2020, în aceeași locație, pentru același număr de persoane”.

  Festivalul Național de mini beach handbal va mai „poposi”, în aceeași perioadă din toamnă, la Constanța, cu 440 de sportivi la start, și la Plopeni (localitate care înlocuiește reședința județului Neamț), pentru de 200 persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.