sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Internațional de Arta Animației Euromarionete se amână

  de Special Arad | 5 octombrie 2021, 3:23 PM | Cultură

  0

  Din cauza creșterii incidenței cazurilor de COVID19 la nivelul municipiului Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” a decis să amâne desfășurarea Festivalul Internațional Arta Animației Euromarionete pentru intervalul 5-10 decembrie 2021.

  „Am luat această decizie coroborând situația epidemiologică din ce în ce mai serioasă în Arad, cu semnalele primite de la părinți și de la trupele invitate din țară și din străinătate. Vrem ca acest eveniment să fie un motiv de bucurie 100% și nu de îngrijorare sau nesiguranță. Sperăm din tot sufletul ca în luna decembrie, această sărbătoare a teatrului de păpuși să fie una așa cum se cuvine!”, spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic „Ioan Slavici”.

  În cazul în care datele epidemiologice din decembrie nu vor permite desfășurarea în format fizic a Festivalului Internațional de Arta Animației Euromarionete, acesta va avea loc online.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.