Festivalul de artă sacră „Filocalia”, în derulare la Arad

    de - | 6 aprilie 2014, 12:44 PM | Știri Arad

    0

    Cea de-a doua ediție a festivalului de spiritualitate și artă sacră „Filocalia” continuă joi, 10 aprilie, cu un concert susținut de grupul psaltic „Byzantion” la Biserica Ortodoxă din Curtici, respectiv vineri, 11 aprilie, la Filarmonica de Stat Arad. 

    Manifestările cultural-spirituale vor fi întregite prin spectacolul de teatru creștin „Diaconița Olimpiada” (12 aprilie, ora 18, la Filarmonică), în regia lui Marian Popescu și cu actrița Ana Calciu în rolul principal, iar duminică, 13 aprilie, în aceeași locație, actorul Dan Puric ne așteaptă la conferința „Suflet românesc”.

    filocalia afis

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

    Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.