Festivalul „Bucurie în mișcare” ajunge și la Arad

  de [email protected] | 15 mai 2014, 6:43 PM | Sport

  0

  „Bucurie în mișcare” este un festival al sportului și competiției care conține o serie de spații integrate în cinci orașe din România. În premieră la Arad, acesta se va desfășura pe platoul din fața Primăriei pe data de 17 mai, între orele 10 și 17.

  În cadrul festivalului „Bucurie în mișcare” se vor organiza diverse demonstrații de karate, fitness, aerobic, tae bo, kangoo jumps, zumba, cycling, etc. și se vor implementa spații de concursuri pentru badminton, volei, tenis cu piciorul, minitenis de câmp, minibasket, bubble fotball, fotbal target, ski race, tir cu arcul, ștafetă jaloane, ștafetă în saci, etc.

  Evident, vor fi și animatori, un podium de premiere și o serie de alte happening-uri.

  Puteți vizualiza aici un material de follow-up a primelor două ediții.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.