duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Festivalul Berii, asaltat de arădeni în seara de sâmbătă. PS: „copii” în loc de „curvo”… | Foto – Video

  După zece ani de pauză, spre bucuria arădenilor, Festivalul Berii a revenit, însă puțin mai altfel, iar prin „altfel” înțelegem un festival stradal mult mai adaptat cerințelor din zilele noastre, ceva similar cu Picnic – sau Street Food Festival. Parcul Mihai Eminescu s-a transformat pentru acest weekend într-o oază de relaxare și divertisment pe placul tuturor, cu muzică ușoară, mâncare stradală și, evident, bere cât cuprinde.

  În ciuda prognozei meteo, care anunța ploaie, cea de-a doua seară a Festivalului a adunat și mai multă lume decât în prima zi, motivul fiind, probabil, și lineup-ul concertrelor: rapperul El Nino, The Motans și Cargo.

  Având în vedere că festivalul este cu acces liber tuturor categoriilor de vârstă, „Motanii” au fost precauți și au înlocuit în piesa „Versus” (se știe… piesa aia cu „curvo”) apelativul drăgăstos cu „copii”, iar ținând cont de celebra piesă „Dacă ploaia s-ar opri” (pe care marea majoritate a rockerilor înrăiți o urăsc deja, dar o iubesc în continuare toți cei care nu prea ascultă rock), trupa Cargo a fost parcă un magnet pentru ploaie (măruntă, ce-i drept), dar care nu a speriat cătuși de puțini arădenii.

  PS: la concertul trupei Cargo a venit printre oameni și primarul Gheorghe Falcă (îl puteți depista în galeria foto).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.