sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Festival de huiduieli în timpul discursului lui Florin Cîțu

  de - | 25 septembrie 2021, 1:00 PM | Politikos

  0

  (foto: Digi24)

  Susținătorii lui Ludovic Orban l-au huiduit puternic pe premierul Florin Cîțu în timp ce acesta își prezenta moțiunea cu care candidează pentru șefia PNL. „Demisia” și „Fără PSD” au fost principalele scandări însoțite de fluierături prelungi, informează Hotnews.ro.
  „Cei care strigați demisia înseamnă să vă dați jos propriul guvern, da? Numai Dragnea făcea asta”, a comentat Cîțu.
  Ludovic Orban a intervenit și și-a rugat susținătorii să-l lase pe Cîțu să-și prezinte moțiunea.
  Aceștia au venit în fața scenei cu pancarte pe care scria „Alegeri libere”, „Fără USL 2.0” sau „Adevăratul supererou al PNL este Ludovic Orban”.
  De la tribuna Congresului PNL, președintele Klaus Iohannis a declarat că nu e niciun motiv ca premierul Florin Cîțu să-și dea demisia. Discursul președintelui a fost întrerupt în repetate rânduri de susținătorii lui Ludovic Orban care i-au scandat numele favoritului lor.
  „Vă văd hotărâți și știu că vă doriți ca România să câștige, să fie condusă de un guvern în care forța motrice să fie PNL. E imperativ să depășim actuala criză. Aceasta guvernare trebuie să continue, nu e niciun motiv real ca actualul premier să fie demis sau sa-și dea demisia”, a declarat sâmbătă șeful statului.
  Iohannis a criticat ca fiind de „neînțeles sabotajele venite din partid”, dar nu i-a uitat nici pe cei de la USR-PLUS.
  „Unii parteneri se comportă ca pe dezbatere pe rețelele sociale, iar când apare primul impas își iau lucrurile și pleacă”, a spus el.
  Sursa: Hotnews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.