vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Protest Declic în fața congresului PNL cu mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul desfiinţaţi Secţia Specială!”

  de - | 25 septembrie 2021, 2:46 PM | Naţional

  0

  Comunitatea Declic este prezentă, sâmbătă, la Romexpo, unde au amplasat macheta unui ciolan de mari dimensiuni, cu mesajul „După ce vă împărţiţi ciolanul desfiinţaţi Secţia Specială”.

  Declic reclamă că guvernanţii nu au desfiinţat secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie deşi a fost una dintre promisiunile principale asumate prin programul de guvernare.

  “Cu siguranță delegaților care vin astăzi la Congresul PNL nu le convine că dau nas în nas cu noi, fix aici la intrarea la Romexpo. Le-am adus acest ciolan, să le amintim că au uitat de promisiunile din programul de guvernare, să le batem obrazul că nu îi interesează decât lupta pentru ciolan, lupta pentru putere. Ei au probleme mult mai importante, cum ar fi să aleagă un președinte de partid.” spun cei de la Declic.

  Sursa: Europa FM.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.