Festival al modei pe strada pietonală 1 Decembrie 1918

  de Dan Lazăr | 12 August 2021, 11:16 AM | Monden | Știri Arad

  0

  Boulevard Fashion Festival este un concept adus arădenilor prin viziunea agenției LawinneModels, Mantua și a altor parteneri. Festivalul de modă reunește pentru o zi 40 de modele, printre care copii, adolescenți și plus size. Aceștia vor prezenta colecțiile brad-urilor arădene: Ellis, Atelier Oana Șeran, Cozacone, Lilyn by Youboutique, Oana Panaitescu, Petriioni, Dorothea Oszvar și Lenaᶦs Puffy.

  Prima ediție a acestui eveniment va avea loc duminică, 22 august, pe strada pietonala 1 Decembrie 1918, începând cu ora 19.00.

  festival moda

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.