miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Fenomenalul David Popovici a câștigat titlul european și la 200 de metri liber!

  de Lucian Dănilă | 15 august 2022, 7:20 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  România a dat un fenomen sportului mondial. Se numește David Popovici și este tot ceea ce poate fi mai bun în probele de 100 de metri și de 200 de metri la natație. Are doar 17 ani, este campion mondial și deține recordul mondial la 100 de metri, e campion mondial la 200 de metri și în această seară așteptam confirmarea sa de a fi și campion continental.

  În bazinul de la Roma, David a luptat doar cu timpul în proba de 200 de metri. Ceilalți concurenți aveau ca obiectiv… argintul. Cu un timp de 1:42:97, David a încheiat cu 2 secunde și jumătate în fața celui de-al doilea clasat, a spulberat recordul mondial la juniori și a stabilit cea de-a treia performanță din istorie în această probă. Da, David a câștigat aurul european și la 200 de metri și este marea senzație a acestui sport.

  Este un fel de Usain Bolt în bazin, câștigă concurs după concurs și este capabil să bată toate recordurile care sunt de bătut.

  Este David Popovici și ne face mândri că suntem români!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.