sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Femeie ucisă de o haită de câini maidanezi, când alerga în zona Lacul Morii din capitală

  de - | 21 ianuarie 2023, 4:45 PM | Naţional

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost atacată de câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București, scrie HotNews. Conform unor surse judiciare, este vorba despre aceeași femeie care în luna aprilie a anului trecut a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost atacată de câini în aceeași zonă.

  Oamenii care locuiesc în zonă spun că au făcut nenumărate sesizări cu privire la prezența câinilor maidanezi care pot fi periculoși.

  Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) a ridicat din zona Lacului Morii peste 120 de câini începând din luna aprilie a anului 2022, când victima făcuse sesizare după ce fusese atacată în aceeaşi zonă, a declarat purtătoarea de cuvânt a ASPA, Cătălina Trănescu. „Capturarea nu rezolvă cauza, ci efectul”, a reacționat reprezentanta ASPA.

  Sursa: HotNews

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.