duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  După ce a leșinat în piața din Beliu, o femeie însărcinată a fost ajutată prompt de un pompier arădean

  de Ioana Costaș | 9 februarie 2024, 8:10 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Pompierul Darius Puf(foto: ISU Arad)

  O femeie însărcinată care a leșinat în piața din comuna Beliu a fost ajutată de un pompier arădean – Darius Puf – care a dat dovadă de empatie și spirit civic. Salvatorul – din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad – i-a acordat primul ajutor medical femeii și a rămas alături de ea până la sosirea ambulanței.

  „În dimineața zilei de 7 februarie, Darius a intervenit prompt pentru a veni în ajutorul unei tinere însărcinate care a leșinat în piața din localitatea Beliu. În mijlocul haosului și a confuziei create, el a reușit să ofere liniște și sprijin atât tinerei aflate în dificultate, cât și persoanei vârstnice care o însoțea. Fără ezitare, Darius i-a acordat primul ajutor medical și a rămas alături de ea până la sosirea ambulanței, asigurându-se că totul este în regulă. Darius, gestul tău nu doar că a adus liniște și ajutor într-o situație critică, dar a reprezentat curajul și dedicarea noastră, iar pentru asta suntem mândri că faci parte din marea familie a pompierilor militari arădeni”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

  Gestul pompierului atras atenția celor aflați în piață și a fost adus la cunoștința celor de la ISU Arad chiar de către unul dintre martori, care a transmis următoarele rânduri:

  „𝐵𝑢𝑛𝑎̆ 𝑧𝑖𝑢𝑎. 𝑁𝑖𝑐𝑖 𝑛𝑢 𝑠̦𝑡𝑖𝑢 𝑐𝑢𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑝. 𝑃𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑢𝑠̦𝑜𝑟 𝑎𝑟 𝑓𝑖 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑠𝑖𝑚𝑝𝑙𝑢 𝑠̦𝑖 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑟𝑜𝑠 «𝑀𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐» 𝑎𝑑𝑟𝑒𝑠𝑎𝑡 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑐𝑢 𝑠𝑝𝑖𝑟𝑖𝑡 𝑐𝑖𝑣𝑖𝑐 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑠𝑡𝑎̆𝑧𝑖, 𝑎𝑓𝑙𝑎̂𝑛𝑑𝑢-𝑠𝑒 𝑖̂𝑛 𝑡𝑖𝑚𝑝𝑢𝑙 𝑙𝑖𝑏𝑒𝑟, 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑎𝑏𝑖𝑙 𝑖̂𝑛 𝑗𝑢𝑟𝑢𝑙 𝑜𝑟𝑒𝑙𝑜𝑟 9-10, 𝑎 𝑠𝑎̆𝑟𝑖𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑒 𝑜 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑖̂𝑛𝑠𝑎̆𝑟𝑐𝑖𝑛𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑒𝑠̦𝑖𝑛𝑎𝑠𝑒 𝑖̂𝑛 𝑝𝑖𝑎𝑡̦𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝐵𝑒𝑙𝑖𝑢. 𝑃𝑟𝑖𝑛 𝑧𝑎̆𝑝𝑎̆𝑐𝑒𝑎𝑙𝑎 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑡𝑎̆, 𝑎 𝑎𝑝𝑎̆𝑟𝑢𝑡 𝑢𝑛 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟, 𝑐𝑎𝑟𝑒, 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎̂𝑡𝑒 𝑎𝑚 𝑖̂𝑛𝑡̦𝑒𝑙𝑒𝑠, 𝑎𝑟 𝑓𝑖 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟 𝑙𝑎 𝐷𝑒𝑡𝑎𝑠̦𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑃𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖 𝐴𝑟𝑎𝑑 𝑠̦𝑖 𝑎 𝑟𝑒𝑢𝑠̦𝑖𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑙𝑖𝑛𝑖𝑠̦𝑡𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑎𝑡𝑎̂𝑡 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟𝑎 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑙𝑒𝑠̦𝑖𝑛𝑎𝑠𝑒, 𝑐𝑎̂𝑡 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑟𝑠𝑜𝑎𝑛𝑎 𝑣𝑎̂𝑟𝑠𝑡𝑛𝑖𝑐𝑎̆ 𝑎𝑓𝑙𝑎𝑡𝑎̆ 𝑐𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎. 𝐴 𝑠𝑢𝑛𝑎𝑡 𝑙𝑎 𝑎𝑚𝑏𝑢𝑙𝑎𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑎 𝑟𝑎̆𝑚𝑎𝑠 𝑎𝑐𝑜𝑙𝑜 𝑝𝑎̂𝑛𝑎̆ 𝑙𝑎 𝑠𝑜𝑠𝑖𝑟𝑒𝑎 𝑙𝑜𝑟, 𝑎𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑎̂𝑛𝑑𝑢-𝑠𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑡𝑜𝑡𝑢𝑙 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑖̂𝑛 𝑟𝑒𝑔𝑢𝑙𝑎̆. 𝐹𝑒𝑙𝑖𝑐𝑖𝑡𝑎̆𝑟𝑖 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟! 𝐷𝑒𝑠̦𝑖 𝑛𝑢 𝑛𝑒 𝑑𝑎̆𝑚 𝑠𝑒𝑎𝑚𝑎, 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝑣𝑜𝑖 𝑡𝑟𝑎̆𝑖𝑚 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑖!”.

  Citește și: O femeie în vârstă de 72 de ani din Nadăș a ajuns la spital după ce i-a luat foc casa

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.