Update Femeia din Micălaca care s-a aruncat aseară de la etaj a dorit să se sinucidă! Momentan este internată la Spitalul Județean Arad

  de Lucian Dănilă | 28 august 2019, 9:35 PM | Știri Arad

  0

  Titlu principal: Scene șocante la blocul 303 din Micălaca! O femeie de 42 de ani s-a aruncat (sau a fost aruncată) de la etajul al IV-lea

  Părea o seară liniștită în zona III, în Micălaca. Lumea se plimba pe faleza Mureșului și nimic nu părea a deranja tihna din zonă în această seară de august. Brusc s-a auzit un urlet și o izbitură…

  O femeie în vârstă de 42 de ani (n.r. conform martorilor) a căzut de la etajul al IV-lea al blocului 303. Locul în care a căzut este pe strada Pavel Alaszu, strada care face legătura între Bd. Nicolae Titulescu și malul Mureșului, strada pe care se poate vira la dreapta imediat după ce treceți de blocul 301.

  „Nu știu cum se numește femeia. Știu că are 42 de ani și că locuiește în chirie de aproximativ o lună și ceva în blocul 303. Vecinii lor au zis pe aici că se tot certau, chiar în această seară a fost o ceartă între ei”, spune un martor prezent la fața locului în momentul în care au sosit echipaje de la poliție și de la ambulanță.

  Din informațiile noastre, femeia locuia împreună cu concubinul ei într-un apartament de la etajul al IV-lea al blocului 303. Interogat de polițiști, concubinul acesteia ar fi spus că a încercat să o prindă de mână dar nu a mai reușit să o salveze.

  Femeia a fost transportată la spital, la secția UPU, fiind în stare foarte gravă. „Nu coopera deloc”, spune martorul.

  Polițiștii cercetează împrejurările în care s-a petrecut căderea femeii, fiind luate în calcul atât tentativa de suicid, dar și eventualitatea ca aceasta să fi fost împinsă.

  Zeci de persoane s-au adunat în jurul locului în care a căzut femeia, iar polițiștii au luat mai multe declarații de la martori.

   

  UPDATE: Momentan, femeia, despre care se crede că a dorit să se sinucidă este internată la Spitalul Județean Arad, secția Ortopedie a suferit o fractură de șold și femur stâng. Deasemenea și vârsta acesteia ar fi, în fapt 51 de ani, nu 42 de ani cum se credea anterior

  Vom reveni cu amănunte

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.